Sunday, August 06, 2006

Χρήστος Γαλάνης, υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μυγδονίας

Όσο προχωρά αυτό το blog, εάν και εφ' όσον δηλαδή γίνω συνειδητοποιημένος blogger, οι πολιτικές αναφορές θα είναι όλο και πιο συχνές. Εν όψει των δημοτικών εκλογών, πάντως, ας κάνω ένα πρώτο endorsement: Σε όλους τους αναγνώστες αυτού του ηλεκτρονικού ημερολογίου που ψηφίζουν στο Δήμο Μυγδονίας συνιστώ ανεπιφύλακτα να επιλέξουν ως Δήμαρχό τους τον κ. Χρήστο Γαλάνη.

Ο κ. Γαλάνης έχει σπουδάσει οικονομικά και διετέλεσε υψηλόβαθμο στέλεχος του συνεταιρισμού ΑΓΝΟ. Διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του συνεταιρισμού και στην κατασκευή του νέου εργοστασίου του στην περιοχή Λαγκαδά. Μετά την αποχώρησή του από το ΑΓΝΟ λειτούργησε ασφαλιστικό και λογιστικό γραφείο, το οποίο εξυπηρετούσε σημαντικό αριθμό επαγγελματικών και επιχειρήσεων κατά υποδειγματικό τρόπο.

Παράλληλα με την επαγγελματική του σταδιοδρομία μεγάλωσε με τη σύζυγό του Ευαγγελία (γνωστή στους φίλους ως κ. Λίτσα) τρία θαυμάσια παιδιά, τον Οδυσσέα, τον Στέλιο και τη Χριστίνα. Έθεσε υποψηφιότητα για τη Δημαρχία του Δήμου Μυγδονίας έχοντας βαθιά γνώση των τοπικών προβλημάτων, συγκεκριμένες προτάσεις για την επίλυσή τους και μακροπρόθεσμο όραμα για την ανάπτυξη του Δήμου και πολλή αγάπη για τον τόπο του.

Ψηφίστε τον. Θα κερδίσετε πολλά.

No comments: